top of page
  • Writer's picturegulera

IRENA | Sėkmės istorija po #KERALA masažo kursų


#SEKMESISTORIJA Išgirsti sėkmės istoriją nėra lengva, kadangi mes žmonės, o ypač lietuviai, esame ypatingai kuklūs ir neskelbiame garsiai savo atradimų ir sėkmių bei naujų planų. Bet džiaugiamės, jog kartais Akademijai pavyksta išgauti tokią informaciją apie Jūsų gyvenimo pokyčius!


Taigi IRENOS istorija galime pavadinti "KERALA, kuri sugrąžino Ireną namo". 🚀 Džiaugiamės kartu su mūsų mokine, kuri po 13-os metų gyvenimo Anglijoje grįžta namo į Lietuvą. Ir tokį sprendimą priimti jai padėjo #KERALA masažo kursas, kuri baigė Shanti Spa Akademijoje prieš metus! 💆‍♀️💁‍♀️


Po kursų pradėjusi vykdyti veiklą ji suprato, kad tai tikrai jos gyvenimo kelias ir šios specialybės nebekeistų į nieką. Iki tol dirbusi fabrikuose ir masažo kvalifikacijos neturėjusi, jautė tik tą jausmą, kaip ji pati sako: "Kai žinai, kad tavo rankos gali masažuoti, bet vis delsi ir KAŽKO lauki." Ir ji sulaukė vienos jaunos moters paskatinimo, kuris ir atvedė moterį į KERALA masažo kursus. Nors Irena senai jautė, jog galėtų eiti šiuo keliu, bet nepasitikėjimas ir baimė trukdė siekti tikslo.


Grįžusi į Lietuvą Irena planuoja ir toliau siekti #SpaSpecialistės kvalifikacijos Shanti Spa Akademijoje, kaip ji pati sako: "Tobulintis REIKIA ir tik pas jus!" (labai glosto širdį tokie atsiliepimai).


Irenos planuose masažai moterims ir šie mūsų kursai:




Jeigu svajonę turi ir tu, ATEIK pas mus! Mokymai vyksta Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir visoje Europoje.


Informaciją rasi čia: shantispaakademija.lt/copy-of-kursai




Iki susitikimo!



|Shanti Spa Akademijos komanda|

79 views0 comments
bottom of page